Alles over onze wellness...

   www.stesha-wellness.be
   Bedrijf - Sanitair - Verwarming - Spa's - Sauna - Zwembaden - Realisaties - Promoties - Contact

Welkom,

... en maak kennis met ons bedrijf PRINZIE STEFAAN BVBA

We verkopen en plaatsen enkel gekeurde producten met kennis van zaken. Sinds het prille begin wordt er gewerkt op professionele wijze. De materialen worden vooral gekozen op basis van jarenlange ervaring van onze eigen dienst na verkoop. Al 15 jaar zijn we actief in de sector.

Wij kennen de kwaliteit en bijstand van verkopers/fabrikanten en houden eveneens rekening met het rendement van hun toestellen. Een goede werking in combinatie met een zuinig energieverbruik en correcte montage komt tenslotte iedereen ten goede!

U kan bij ons terecht voor zowel nieuwe installaties als voor onderhoud en herstellingen. Aangezien wij een geregistreerde aannemer zijn, kan u genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6% voor werken in een privé-woning die ouder is dan 5 jaar.

Iedere bouwer en verbouwer die hoge eisen stelt aan zijn wooncomfort kan bij ons terecht voor de meest vernieuwende verwarmings- en energietechnieken. Voorts zorgen wij voor een totaalaanpak van de badkamer. Telkens garanderen wij een op vertrouwen en op eerlijke afspraken gebaseerde samenwerking.Fijn dat u onze site bezocht.

PRINZIE Stefaan - 8650 Houthulst - tel 051/70 22 93 - gsm 0495/23 61 32 - fax 051/ 70 45 70 - info@prinzie-sanitair.be
Design & Hosting : www.RALLYLOVERS.be