Alles over onze wellness...

   www.stesha-wellness.be
   Bedrijf - Sanitair - Verwarming - Spa's - Sauna - Zwembaden - Realisaties - Promoties - Contact

Baden


De gietijzeren badkuip zie je soms nog staan in de weilanden maar…

Hier en der word nog deze gietijzeren kuip geplaatst in het kader van het interieur maar de hedendaagse vormen, kleuren en maten zijn eindeloos geworden.

Een bad met of zonder bubbel en massage systeem, het maakt niet uit zolang je kan genieten van comfort met dat eigen prettige karakter waar je naar zoekt.Massagebaden kunnen op maat worden gemaakt: iedereen kiest zelf het aantal jets en bij sommige fabrikanten zelfs de plaats ervan. Steeds meer bubbelbaden zijn te bedienen met een paneel in de badrand of zelfs een waterbestendige afstandbediening, waarbij verschillende programma's kunnen worden ingesteld. De nieuwste modellen zijn ook uitgerust met licht en kleuren therapie, onder meer om wintervermoeiheid te verdrijven.

Een bepaalde uitvoering kan doorslaggevend zijn voor je keuze.
Welk bad je ook kiest, het maakt van elke badkamer een plek waar je languit kan genieten van comfort met dat eigen prettige karakter waar je naar zoekt.

Merken:


Klik op de een logo om naar de website van de fabricant te surfen
Of kijk HIER naar de realisaties van SANITAIR Prinzie.PRINZIE Stefaan - 8650 Houthulst - tel 051/70 22 93 - gsm 0495/23 61 32 - fax 051/ 70 45 70 - info@prinzie-sanitair.be
Design & Hosting : www.RALLYLOVERS.be