× Home Verwarming Sanitair Zonne-energie Warmtepompen Elektricteit Ventilatie Zwembaden en Wellness Realisaties Contact

Welkom bij Prinzie Stefaan BVBA uw specialist in sanitair, verwarming, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, ontkalkkers, elektriciteit, spa’s, sauna’s en zwembaden.

Met onze 30 jaar ervaring in de sector kunnen we onze klanten de nodige service en vertrouwen schenken. U kan bij ons terecht voor zowel nieuwe installaties als voor onderhoud en herstellingen. Wij werken enkel met gekeurde producten. De materialen worden vooral gekozen op basis van jarenlange ervaring en de nodige verdieping in steeds vernieuwende technologieën.
Hebt u plannen om te bouwen of verbouwen? Wenst u een totaalaanpak van de badkamer of totaalrenovatie van uw centrale verwarming (cv)?

Neem vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen hoe uw wooncomfort naar het meest optimale niveau getild kan worden. Hierbij denken we zeker aan de meest vernieuwende verwarmings- en energietechnieken.
Wij kennen de kwaliteit en service van verkopers/fabrikanten en houden eveneens rekening met het rendement van hun toestellen. Een goede werking in combinatie met een zuinig energieverbruik en correcte montage komt tenslotte iedereen ten goede!

Aangezien wij een geregistreerde aannemer zijn, kunt u genieten van het verlaagde BTW tarief van 6% voor werken in een privé woning die ouder is dan 10 jaar.

Webdesign daviddesign.be