× Home Verwarming Sanitair Zonne-energie Warmtepompen Elektricteit Ventilatie Zwembaden en Wellness Realisaties Contact

Sanitair

Een badkamer was in grootmoeders tijd enkel bedoeld om het nodige te doen wat een badkamer zich kon voorstellen. Als we heden het woord badkamer uitspreken denken we direct aan ontspanning en genieten van water. Alleen al het geluid van stromend water geeft mensen een blij gevoel.

Onze liefde voor baden is er niet op verminderd. Meer dan ooit is de badkamer een genietkamer. Hier worden we weer springlevend onder een verkwikkende douche of genieten we languit van een heerlijk ruikend, warm bad.

Bad

Het bad is één van de eyecatchers van uw badkamer. Een gietijzeren badkuip, een vrijstaand bad, een ingebouwd bad, een bad met bubbel en massage systeem, … in het ruime gamma van de baden vindt u zeker uw droombad met het eigen prettige karakter waar u naar zoekt om volledig te ontspannen.

Massagebaden kunnen op maat worden gemaakt: iedereen kiest zelf het aantal jets en bij sommige fabrikanten zelfs de plaats ervan. Steeds meer bubbelbaden zijn te bedienen met een paneel in de badrand of zelfs een waterbestendige afstandsbediening, waarbij verschillende programma's kunnen worden ingesteld. De nieuwste modellen zijn ook uitgerust met licht en kleuren therapie, onder meer om wintermoeheid te verdrijven.

Welk bad u ook kiest, het maakt van elke badkamer een plek waar je languit kan genieten van comfort en rust.

Bad meubelen

Aan inrichting en smaak van uw badmeubel wordt steeds meer aandacht besteed. Bij Sanitair Prinzie vindt u een ruime waaier in heel uiteenlopende stijlen gaande van massief hout, formica, natuursteen, kunststeen, glas enz… Voor ieder dus zeker wat wils!

Tot slot nemen de accessoires hun plaats in om de chaos in de badkamer te beperken en de rust te creëren die u verdient.

Douche

De ruimte om te douchen is niet meer uit het huis te denken. Vooral in de maatschappij waarin we nu leven, waar alles vlug vlug moet gaan, kan een vlugge douche goed van pas komen. Bijgevolg is het ook de ideale methode met een minimum aan waterverbruik.

Ook bij het kiezen van de douche zijn er verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een betegelde douche, douchecabine, inloopdouche of douche-bad 2in1. U hebt ook de mogelijkheid om van de douche een stoomcabine te maken. U kan de keuze maken uit een complete versie met stomen en douche waarbij deze voorzien is van zitjes, rug-, nek- en allerhande massage sproeiers voor wat het lichaam wenst.

Kranen douche koppen

Douche-kranen en douche-koppen zijn onmisbaar bij de douche en/of bad. De waterstralen en watertemperatuur zijn regelbaar met de douchekraan. In ons gamma is er een ruime keuze aan verschillende douchekranen. Graag een simpele douchekraan voor koud en warm water of een ingebouwde luxueuze douchekraan? Bij Prinzie Sanitair vindt u zeker de gepaste kraan om uw badkamer helemaal af te maken.

Er zijn ook verschillende douchekoppen beschikbaar. Graag een vaste douchekop of een uitneembare douchekop? Voor elk wat wils.

De regendouche, Raindance is een echte eyecatcher in de badkamer. Ook het gevoel van de vallende regen op uw blote huid is heerlijk. Een klassieker van Hansgrohe is de Raindance Air hoofddouche. Deze brengt per minuut 100 liter lucht aan ,wordt vermengt met water waardoor u een krachtige straal bekomt en toch nog een minimum aan water verbruikt.

Webdesign daviddesign.be